Contact

Heb je vragen aan een sportcoach of wil je meer weten over één van de activiteiten van LeusdenFit?
Neem contact met ons op.

Leusdenfit.nl
't Erf 1
3831 NA Leusden
Tel. 033 303 44 44 (werkdagen tussen 9.00 - 12.30 uur)
info@leusdenfit.nl

 

Veelgestelde vragen

Wie is LeusdenFit?

Voor wie is LeusdenFit?

Ik heb nog een vraag over een activiteit waar ik me voor wil inschrijven. Bij wie moet ik zijn?

Waar worden mijn gegevens voor gebruikt als ik me inschrijf voor een activiteit?

Hoe zit het met het gebruik van foto's van activiteiten?

Zijn er kosten verbonden aan de activiteiten van de buurtsportcoaches?

Ik ben jonger dan achttien en heb onvoldoende financiële middelen om te sporten. Is hier ondersteuning voor?

Ik ben ouder dan achttien en heb onvoldoende financiële middelen om te sporten. Is hier ondersteuning voor?

Waar kan ik terecht als ik een zaal wil huren?

Is de locatie rolstoeltoegankelijk?

Hoe kan ik als beweegaanbieder mijn activiteit op de website zetten?

 

Wie is LeusdenFit?
LeusdenFit is de naam waaronder de buurtsportcoaches van SNO Leusden, GV Impala, Lariks en de gemeente Leusden intensief samenwerken. Ook de partijen die in 2016  LeusdenFit hebben opgezet, zijn nog betrokken. Dit zijn: Kinderopvang Humanitas, BSO en kinderdagverblijf de Wiebelwagen, Ska kinderopvang, gemeente Leusden, de onderwijsorganisatie Voila, de sportieve naschoolse opvang SNO, Stichting Eerstelijns Samenwerkingsverband Achterveld (SESA), Heelkom, Fort33, Huisartsen en Fysiotherapeuten (SEL), De Groene Belevenis, de basisscholen: Het Christal, `t Ronde en Sint Jozefschool (Achterveld), GGD regio Utrecht, Lariks en het Communicatiehuis. Steeds meer verenigingen, sportaanbieders en sociale organisaties sluiten zich aan.

Voor wie is LeusdenFit?
LeusdenFit is voor iedereen! Dat is misschien een inkoppertje, maar we gaan echt voor een sportief aanbod voor iedereen. Vaak zijn dit beweegactiviteiten - van peutergym tot valtraining met ouderen -, maar we zijn bijvoorbeeld ook druk met gezonde voeding op basisscholen en rookvrije sportverenigingen. Verder proberen we jongeren in bewegen te krijgen door combinaties van digitale media en sportactiviteiten en volwassenen via bedrijfssport of kind-ouder activiteiten. LeusdenFit is écht voor iedereen dus.

Ik heb nog een vraag over een activiteit waar ik me voor wil inschrijven. Bij wie moet ik zijn?
Leuk dat je interesse hebt! Onderaan iedere pagina voor een activiteit staat vermeld welke buurtsportcoach of consulent die activiteit begeleidt. De contactgegevens staan er ook bij dus een rechtstreeks mailtje, appje of even bellen gaat het snelst!

Waar worden mijn gegevens voor gebruikt als ik me inschrijf voor een activiteit?
Je gegevens worden alleen gebruikt om je op de hoogte te stellen van de start of eventuele wijzigingen van die activiteit. Mocht je daar zelf nadrukkelijk toestemming voor geven, dan gebruiken we je e-mail om je af en toe op de hoogte te brengen van andere activiteiten die door LeusdenFit georganiseerd worden en interessant voor je kunnen zijn. Mocht je dit aangevinkt hebben dan kun je je natuurlijk op ieder moment weer afmelden. Ook als je niet op de hoogte wilt worden gehouden, kun je je gewoon aanmelden voor de activiteiten van LeusdenFit. 

Hoe zit het met het gebruik van foto's van activiteiten?
Leusdenfit maakt veelvuldig gebruik van beeldmateriaal op de website, in nieuwsbrieven en/of social media. Onder beeldmateriaal worden groepsfoto's, individuele foto's en videofragmenten bedoeld. Op Leusdenfit.nl vind je algemene informatie over Leusdenfit, activiteiten en beeldmateriaal van verschillende activiteiten en bijvoorbeeld nieuwsitems. Het kan dus zijn dan jij en/of je zoon/dochter te zien is op deze foto's. Dit is uitsluitend ter promotie van activiteiten en draagt daarmee bij aan de missie van een positief gezond Leusden.

In de wet bescherming persoonsgegevens (AVG) staat dat zonder toestemming geen foto's online geplaatst mogen worden. Deze toestemming geef je met dat je je inschrijft voor een activiteit en staat altijd vermeldt bij de activiteit. Bij duidelijk identificeerbare foto's van kinderen onder de 13 jaar vragen we uitdrukkelijk toestemming bij ouders, voogden of wettelijke vertegenwoordigers voor aanvang van een activiteit. Foto's waar je niet zonder onevenredige inspanning te identificeren bent vallen onder persoonsgegevens en daarmee onder ons privacybeleid. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto's en video's. Wij plaatsen geen foto's waarvoor deelnemers schade kunnen ondervinden en wij plaatsen bij beeldmateriaal geen namen. Mocht er toch ongewenst een foto op leusdenfit.nl of één van de social media kanalen verschijnen dan horen we het graag en wordt deze natuurlijk direct verwijderd. Mail hiervoor naar info@leusdenfit.nl.

Zijn er kosten verbonden aan de activiteiten van de Buurtsportcoaches?
Dit verschilt per activiteit en staat altijd aangegeven bij het inschrijfformulier. We hebben als doel dat iedere Leusdenaar, ongeacht budget, kan sporten als hij/zij dat wil. Daarom worden de activiteiten laagdrempelig aangeboden tegen een redelijk tarief. Voor mensen die weinig te besteden hebben (minima) en chronisch zieken en beperkten is er een tegemoetkoming vanuit de gemeente aan te vragen. Zie: rondkomeninleusden.nl.

Ik ben jonger dan 18 en heb onvoldoende geld om te kunnen sporten. Is hier ondersteuning voor?
Kinderen van 4 t/m 17 jaar uit gezinnen met een minimuminkomen kunnen via Stichting Jeugdfonds De Boom sporten, muziek maken of een andere hobby uitvoeren. Het Jeugdfonds vergoedt de kosten van één activiteit en de bijbehorende kosten om de activiteit te kunnen uitvoeren. Meer informatie en/of direct een aanvraag doen van via deze link. Kijk ook eens op rondkomeninleusden.nl. Hier vind je meer informatie over regelingen voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen.

Ik ben ouder dan achttien en heb onvoldoende financiële middelen om te sporten. Is hier ondersteuning voor?
Voor iedereen van 18 jaar en ouder is er geen lokaal sportfonds. Wel zijn er allerlei andere financiële regelingen in Leusden. Kijk hiervoor op rondkomeninleusden.nl.

Waar kan ik terecht als ik een zaal wil huren?
De verhuur van sportzalen in Leusden loopt direct via de gemeente. Via deze website vind je een overzicht van beschikbare zalen en kun je direct contact opnemen over de zaalhuur.

Kan ik als beweegaanbieder mijn activiteit op de website zetten?
We moedigen je uiteraard van harte aan om zelf beweegactiviteiten op te zetten die bijdragen aan een gezond Leusden! Als de activiteit ook goed past in het LeusdenFit aanbod kun je dit formulier invullen en per mail opsturen naar de coördinator van de buurtsportcoaches. We nemen zo snel mogelijk contact op! Een groot overzicht van alle activiteiten in Leusden vind je ook op de app LeusdenLeeft