dinsdag 1 september
Fietsroutes Leusden

Fietsroutes Leusden

Ook nu kun je blijven bewegen! In Leusden is het bijvoorbeeld prachtig fietsen. Via VVV Leusden vind je alle opties. Daarnaast zijn er ook via fietsen.123.nl veel routes beschikbaar.

De fietsroutes zijn onder andere te verkrijgen bij de VVV Leusden of kijk op hun website voor alle fietsroutes. Ook op fietsen123.nl zijn mooie fietsroutes beschikbaar: langs het Valleikanaal, door de bossen en door de Geldersche Vallei. Op historieleusden.nl vind je ook een mooi overzicht van toonaangevende wandel- en fietsroutes in en om Leusden. 

Tijdens de coronacrisis blijft het belangrijk om te bewegen. Dit kan misschien even niet in de sportschool, maar er zijn veel alternatieven in de gemeente. Zo is heeft Leusden bijvoorbeeld al deze fietsroutes. Hou er tijdens het fietsen wel rekening mee dat horeca gelegendheden gesloten zijn. Neem dus zelf eten en drinken mee. Hou je verder ook tijdens deze activiteiten aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid: bewaar minimaal 1,5 meter afstand van andere fietsers en blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt en/of koorts. 

Buurtsportcoach

Aan deze activiteit is een buurtsportcoach verbonden: Roel Brinkman

Stuur Roel een e-mail Stuur Roel een WhatsApp

Datum & tijd

dinsdag 1 september
Van 01:00 uur
Tot 01:00 uur

Praktische informatie

  • Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.