woensdag 14 april
Kleurrijke vrouwen
De Bron

Kleurrijke vrouwen

KleurRijke Vrouwen is een ontmoetingsgroep voor vrouwen die met weinig geld moeten rondkomen. Iedere woensdag komt de groep bij elkaar in de Bron om ervaringen te delen, samen te bewegen en om met deskundigen in gesprek te gaan over specifieke onderwerpen.

De ontmoetingsgroep is voor vrouwen uit de gemeente Leusden die moeite hebben met rondkomen. De groep wordt begeleid door een coördinator van De Bron. Uitgangspunt is dat de deelnemers zich sterker voelen door het delen van ervaringen en tips met vrouwen in vergelijkbare situaties. Elke week staat er een ander thema centraal. Het kan gaan over opvoeden, financiën, bewegen of gezond eten. Het programma wordt samen met de vrouwen gemaakt. Als daar behoefte aan is, worden gastsprekers over bepaalde thema’s uitgenodigd en ook worden er regelmatig leuke activiteiten ondernomen.

KleurRijke vrouwen is het resultaat van een samenwerking tussen Stadsring51, Lariks, de buurtsportcoaches, Diversiteit in Hulp en De Bron. Aanleiding voor de start van de groep zijn signalen van klanten en bezoekers waaruit de behoefte aan ontmoeting en geïnformeerd worden bleek. Door de handen ineen te slaan en gebruik te maken van ieders expertise en netwerk is het mogelijk een veelzijdig, inhoudelijk en preventief programma te ontwikkelen.
 

Buurtsportcoach Passend Sporten

Aan deze activiteit is een buurtsportcoach verbonden: Mirjam Hagenaar

Stuur Mirjam een e-mail Stuur Mirjam een WhatsApp

locatie

De Bron
Hoefijzer 18
3833 XB Leusden
Tel. 031650060896

Datum & tijd

woensdag 14 april
Van 10:00 uur
Tot 11:30 uur

Praktische informatie

  • Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.