dinsdag 1 september
Klompenpaden

Klompenpaden

Klompenpaden rondom Leusden zijn rondwandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Voor alle Leusdenaren die in beweging willen blijven een prachtige manier om te genieten van het landschap in de Gelderse Vallei.

Klompenpaden zijn wandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Met toestemming van de grondeigenaren gaan de paden zoveel mogelijk over historisch tracé en onverharde paden via boerenland en landgoederen. Rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur bepalen de sfeer.

Honden verboden
Klompenpaden lopen gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden. We vragen hiervoor je begrip.

Bekijk de website van de VVV voor mee informatie! 

Bewegen tijdens de coronacrisis
Tijdens de coronacrisis blijft het belangrijk om te bewegen. Dit kan misschien even niet in de sportschool, maar er zijn veel alternatieven in de gemeente. Zo zijn er in Leusden bijvoorbeeld de prachtige Klompenpaden. Hou er tijdens het wandelen wel rekening mee dat horeca gelegendheden gesloten zijn. Neem dus zelf eten en drinken mee. Hou je verder ook tijdens deze activiteiten aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid: bewaar minimaal 1,5 meter afstand van andere wandelaars en blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt en/of koorts. 

 

 

Buurtsportcoach

Aan deze activiteit is een buurtsportcoach verbonden: Roel Brinkman

Stuur Roel een e-mail Stuur Roel een WhatsApp

Datum & tijd

dinsdag 1 september
Van 01:00 uur
Tot 01:00 uur

Praktische informatie

  • Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.