maandag 30 maart
Ouders van NIX
Fort33

Ouders van NIX

Speciaal voor ouders/verzorgers verzorgen we een avond over alcohol en drugs. Dit doen we omdat we merken dat alcohol, drugs en roken onderwerpen zijn die een rol spelen in het dagelijks leven van jeugd en ouders in de gemeente Leusden.

Als ouder van een puber maakt u het vast wel eens mee. U wilt met uw zoon of dochter het gesprek aangaan over een lastige onderwerp als alcohol of drugs, maar dat gaat niet zoals gehoopt of u weet niet hoe zo’n gesprek te beginnen. Ook vraagt u zich misschien af of het helpt om grenzen te stellen. Wat is verstandig? Wat helpt? Hoe doen andere ouders dit?

Op dinsdagavond 31 maart organiseren we speciaal voor ouders/verzorgers een avond over alcohol en drugs. Dit doen we omdat we merken dat alcohol, drugs en roken onderwerpen zijn die een rol spelen in het dagelijks leven van jeugd en ouders in de gemeente Leusden. De titel van de avond is: Ouders van NIX.Tijdens Ouders van NIX komen allerlei vragen aan bod. Van vragen over de verschillende soorten drugs tot hoe je roken, alcohol- en drugsgebruik bespreekbaar kunt maken. U krijgt handige tips en ideeën aangereikt. We organiseren de avond in samenwerking met Jellinek.

Reacties van bezoekers van eerdere bijeenkomsten:

“Bij ons was alcohol een lastig onderwerp. We hadden het gevoel in een spagaat te zitten. Door de NIX18 afspraak mogen kinderen officieel niet drinken, maar ondertussen wordt er ‘overal gedronken.”

“Door alleen maar te verbieden was een open gesprek onmogelijk. Tijdens de avond kwam ons dilemma voorbij; we zijn duidelijk niet de enige ouders die hiermee zitten.”

Het belooft een interessante avond te worden die je als ouder/opvoeder eigenlijk niet mag missen. Reserveer je (gratis) plek(ken) via www.sociaalplein-leusden.nl/event/ouders-van-nix/

Kunt u niet op 31 maart? Op 9 maart is er een informatie-avond bij SV Achterveld. Ook daar bent u van harte welkom. Meer informatie vindt u op www.sociaalplein-leusden.nl/event/informatieavond-alcohol-en-sport/

Coördinator buurtsportcoaches

Aan deze activiteit is een buurtsportcoach verbonden: Bea van Burgsteden

Stuur Bea een e-mail

locatie

Fort33
Bavoortseweg 25
3833 BM Leusden

Datum & tijd

maandag 30 maart
Van 11:26 uur
Tot 11:27 uur

Praktische informatie

  • Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.