dinsdag 17 mei
Wandel-beweeg Fit
Antares

Wandel-beweeg Fit

We wandelen 15 tot 20 minuten en daarna gaan we nog bewegen op maat in de zaal. Speciaal voor mensen die het bewegen willen opbouwen onder deskundige begeleiding.

Er wordt buiten gewandeld (bij slecht weer gaan we naar binnen) en daarna gaan we nog bewegen in de zaal, aangepast aan de mogelijkheden van iedere deelnemer. Deze activiteit in onder andere zeer geschikt voor onder andere mensen met een chronische ziekte, COPD, longziekten, MS, fibromyalgie, ME, mensen met hartproblemen, kanker en mensen die conditie willen opbouwen na een operatie. Wandelen kan natuurlijk ook met rollator en/of ander hulpmiddel en er gaat een rolstoel mee. Na afloopdoen we nog een kopje koffie/thee.

In verband met veilig sporten neemt de buurtsportcoach van tevoren contact op voor een intake. Voor deze activiteit is een tegemoetkoming beschikbaar voor chronisch zieken.

LET OP; door de maatregelen rond het coronavirus kunnen gaat de activiteiten niet altijd door. Neem altijd vooraf contact op met de buurtsportcoach!

Buurtsportcoach Passend Sporten

Aan deze activiteit is een buurtsportcoach verbonden: Mirjam Hagenaar

Stuur Mirjam een e-mail Stuur Mirjam een WhatsApp

locatie

Antares
Maximaplein 7
3831 JS Leusden
Tel. 031650060896

Datum & tijd

dinsdag 17 mei
Van 10:30 uur
Tot 11:45 uur

Praktische informatie

  • Strippenkaart 8 keer voor €20,00 met 2 gratis proeflessen (excl. consumptie)
  • Het aantal deelnemers is 10
    Er zijn nog 10 plaatsen vrij

Aanmelden voor Wandel-beweeg Fit