dinsdag 18 oktober
Wandelgroep Hamershof
Huis van Leusden

Wandelgroep Hamershof

We zijn gestart met een nieuwe wandelgroep voor de bewoners van Huis van Leusden en De Verborgen Tuinen. Lekker bewegen in de buitenlucht, sociale contacten op doen en elkaar beter leren kennen.

Alle bewoners van de wooncomplexen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze gezellige wandelactiviteit. Kent u iemand anders die ook graag mee loopt, maar niet in het complex van Huis van Leusden of De verborgen Tuinen woont? Geen enkel probleem, iedereen is welkom! Bij deze wandelactiviteit loopt een buurtsportcoach van LeusdenFit mee die van te voren de route heeft uitgestippeld.

Onze startlocatie is bij de ingang van het gemeentehuis en dit zal tevens de eindlocatie zijn. De wandelactiviteit is elke dinsdag, start om 09.30 uur en eindigt om 10.30 uur, waarbij we aansluitend koffie kunnen drinken in het gemeentehuis.

Wilt u mee doen? Inschrijven is niet nodig. Meldt u op dinsdag  bij de ingang van het gemeentehuis om uiterlijk 09.30 uur. We starten hier de wandeling. Wilt u een keer niet mee lopen of kunt u niet? Geen probleem! U hoeft zich van te voren niet aan- of af te melden. Aan deze actitiviteit zijn geen verplichingen verbonden. 

Coronavirus
Helaas is het coronavirus nog steeds onder ons en zolang dit virus nog actief is moeten wij ons houden aan de coronamaatregelen voor uw en onze veiligheid. 
•    Tijdens het lopen houden wij gepaste afstand van elkaar (1.5 meter)
•    We zijn welkom voor een bakje koffie in het gemeentehuis, maar zit wel voldoende uit elkaar
•    Daarnaast vragen wij de maatregelen van het RIVM in acht te nemen. Deze kunt u vinden op de website onder corona en LeusdenFit.
 

LET OP; door de aangescherpte maatregelen zijn de groepsgrootte en tijden aangepast. Neem voor deelname contact op met de buurtsportcoach! 

Buurtsportcoach

Aan deze activiteit is een buurtsportcoach verbonden: Theo van Hell

Stuur Theo een e-mail

locatie

Huis van Leusden
't Erf 1
3831 NA Leusden

Datum & tijd

dinsdag 18 oktober
Van 09:30 uur
Tot 10:30 uur

Praktische informatie

  • Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.