LeusdenFit weken

Sport doet iets met je! Dat is de slogan van het NOC NSF voor deze nationale & LeusdenFit sportweek. 
Op de flyer staan in totaal 57 activiteiten, waarvoor u zich kunt aanmelden en waaraan u gratis kunt deelnemen. We hebben samen met onze partners ons best gedaan deze zo kort en krachtig mogelijk te plaatsen op de flyer. Iedere activiteit spreekt voor zich. Het is belangrijk dat u sportieve kleding / schoeisel draagt tijdens de activiteit, voor de rest is meedoen en de lach op het gezicht het meest belangrijk. Simpel en leuk! 

De activiteiten zijn zonder de inzet van vrijwilligers onmogelijk. Onze dank en complimenten dus aan alle betrokken verenigingen / vrijwilligers, want zonder jullie geen sport! 

Het leuke van de sportweek is dat we een keer iets anders kunnen uit proberen en dat we kennis maken met andere sport en beweegvarianten. In iedere sport ervaar je je eigen talent en plezierbeleving, want sport doet iets met je! Ga jij de uitdaging aan?

Er is één activiteit die we even kort toelichten en dat is die van de groene belevenis en opgeruimd Leusden. Er is namelijk aan alle kinderen op de basisscholen een afval-Bingokaart uitgedeeld. Bij een volle bingokaart mag je deelnemen aan de sport en spelmiddag bij SNO op de sportvelden van Roda. Altijd plezier en een succes! Dus doe je best en help Leusden schoon te blijven :) 

Iedere betrokken en Leusdense vereniging heeft een website. Mocht je nou vragen hebben t.a.v. de activiteit, kijk dan eerst even goed op de website. 

Klik hier voor aanmelden actitviteiten. 

 

Wij wensen iedereen enorm veel sportief plezier!