Aanmelden Stormbaan Leusden

Let op!! ALLEEN VOOR LEUSDENAREN!! Wij zouden het dolgraag voor zoveel mogelijk mensen (ook buiten Leusden) organiseren, maar de corona-maatregelen beperken iedere activiteit, dus ook deze vierdaagse stormbaan. Er is simpelweg gewoon te weinig ruimte voor grote aantallen. Wij hopen op uw begrip en delen het gevoel van de afwijzende teleurstelling.

Je kunt je via het reserveringssysteem opgeven samen met 1 vriend/vriendin. Maandagochtend 22-3 gaat het reserveringssyssteem pas open, omdat wij de weersvoorspellingen tot die tijd nog willen afwachten. Bij slecht weer gaat het namelijk helaas niet door.

Let op: Deelname is op eigenrisico. Het is belangrijk dat je de verdere informatie die wij je delen via het reserveringssysteem goed leest. Nadat je de reservering hebt voltooid ontvang je binnen ca 10 minuten automatisch een bevestigingsmail met QR Code. Wellicht ontvang je deze bevestigingsmail in de spam/ongewenste inbox. Deze bevestigingsmail moet je meenemen en laten zien bij de ingvang van het sportveld, als toegangsticket. Bekijk de bijlage die je via de bevestigingsmail hebt ontvangen nog even goed, voordat je naar het parcour gaat. 

U mag als ouder/verzorger helaas niet het terrein op, vanwege de huidige maatregelen. Vandaar dat wij de activiteit ook niet voor jonger dan 6 jaar organiseren. Bereid uw kind(eren) hier dus op voor, zodat uw kind(eren) met een fijn gevoel, zelfstandig, het sportveld betreedt. Uiteraard helpen wij uw kind(eren) daarbij. 

Klik op deze link voor de verdere begeleidende informatie voor deelname aan de stormbaan.

 

Wij zijn klaar voor 127 meter stormbaanparcours! Jij ook?! 
Super tof dat je mee doet! Samen delen wij een corona-afleidende lach op het gezicht ;) 

Tot snel, 

Het team

Direct reserveren

Update 22-2 om 12.00 uur. Het gaat enorm hard. Het is helaas niet meer mogelijk om voor de leeftijdsgroep 6 t/m 12 jaar te reserveren. Enorm jammer voor die kinderen/ouders die nu geen plekje hebben. We gaan er alles aan doen om het parcours langer te laten liggen en het parcours daarmee dus ook toegankelijk te maken voor de kinderen die dit nu missen. We houden u op de hoogte via de bekende kanalen, maar willen tegelijkertijd benadrukken dat we deze verlenging niet kunnen garanderen! Het is een activiteit dat draait op vrijwilligers, buurtsportcoaches en sponsoren (SNO Leusden en Jumbo Wahle). We gaan enorm ons best doen om het aantal dagen uit te breiden! 
Let op: Soms komen er weer plekjes vrij, omdat mensen hun ticket bij nader inzien annuleren. Tip: Blijf dus frequent kijken of er plekjes beschikbaar komen. 

 

 

Je kunt hier (max. twee tickets) reserveren voor een blok van een uur. In het uur is er 15 minuten gereserveerd voor ontvangst, parcour-uitleg en vertrek. Ieder uur wordt begeleid door het SNO team, de buurtsportcoaches en vrijwilligers. Kijk goed naar de leeftijdscategoriën. Klik op +meer info!!

Contact de buurtsportcoach

Buurtsportcoach

Aan deze activiteit is een buurtsportcoach verbonden